Pre-war Cars

ACS Engineering biedt een complete service aan klanten die hun klassieke auto willen laten aanpassen of herstellen in hun oude glorie. We zijn gespecialiseerd in het zoveel mogelijk behouden van de oorspronkelijke staat door traditionele engineeringtechnieken te gebruiken in combinatie met geavanceerde technologieën.

Chassis en motor

Onze werkzaamheden bestaan uit richten, repareren, vernieuwen en versterken van het chassis. Niettemin kunnen in sommige gevallen verbeteringen toegepast worden door onze specialisten, zelfs tot voorbij de oorspronkelijke staat van uw klassieker.

Door gebruik te maken van originele fabrieksarchieven zijn wij in staat onderdelen te herfabriceren. Zodoende kunnen wij zorgen dat onderdelen weer werken als nieuw. Ook een eventuele tuning kan voor u uitgevoerd worden door het zelfde toegewijde team van ervaren en gespecialiseerde monteurs.

Plaatwerk en afwerking

We kunnen plaatwerk herstellen of aanpassen naar uw wensen. Alle faciliteiten hebben we in huis om nieuw plaatwerk te produceren volgens de hoogste specificaties.